Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU I SKLEPU INTERNETOWEGO AMAZINGLASHES.PL

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług sklepu internetowego Amazing Lashes poprzez Serwis amazinglashes.pl.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest NEWCON spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gdyni, KRS: 0000638274, REGON: 365461362, NIP: 5862310327.
  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z powszechnie obowiązującymi aktami normatywnymi.
  3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a)      poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,

b)     poprzez gromadzenie plików „cookies”.

  1. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  2. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu realizacji złożonego przez Użytkownika zamówienia, chyba że Użytkownik wyrazi zgodę na wykorzystanie ich w innych celach.
  3. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane, ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm.),

chyba że Użytkownik wyrazi na takie działania.

  1. Do danych gromadzonych przez Administratora przysługuje wgląd osobie fizycznej, której dane te dotyczą. Osoba, której dane osobowe dotyczą ma również prawo do modyfikacji i żądania ograniczenia lub zaprzestania przetwarzania/wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, usunięcia danych w dowolnym momencie, przenoszenia
  2. danych oraz cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie.
  3. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności Serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego Serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  4. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Strony te działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez NEWCON sp. z o.o. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
  5. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszego dokumentu prosimy o kontakt listowny pod adresem: NEWCON sp. z o.o., ul. Starowiejska 41-43 81-363 Gdynia, telefoniczny pod numerem +48 531 149 148 lub za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem sklep@amazinglashes.pl.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Copyright © 2016 www.nazwa.pl Sklepicom - sklepy internetowe